Thursday 20 October 2011

Τσουρούλλης

Ο Τσουρούλλης έφκαλεν κείμενον με το οποίον απολογείται που αντέγραφεν "καλοπροαίρετα". Μάλιστα. Το κείμενον της απολογίας έκαμεν το κανένας google να δει αν το αντέγραψεν τζιαι τζείνον;

Επίσης, λαλεί ότι έσιει δεκαπέντε χρόνια που εν δημοσιογράφος. Ο άθρωπος εν 35 χρονών. Άρα που τα 20 του. Με θκυό χρόνια στρατόν, πότε εσπούδασεν; 

12 comments:

  1. άτε ρε, τζιαι εγώ ενόμιζα οτι επικρατεί αξιοκρατία στα ΜΜΕ, όπως τζιαι στο δημόσιο:-)
    Δαμέσα αν ήταν πάντως εν είσιεν να ξαναδουλέψει...

    ReplyDelete
  2. εν διπλή νομίζω η αντίφαση. τζαι το "αντέγραψα" καλοπροαίρετα, τζαι το αντέγραψα "καλοπροαίρετα" τον Πρετεντέρη!!!

    άτε να αντιγράψουμεν τζαι εμείς καλοπροαίρετα τους καλαμαράες τωρά που τον εγιαουρτώσαν τον Πρετεντέρη!

    ReplyDelete
  3. Eμέναν η αγωνία μου είναι πως ότι εσήξαμεν που την πολιτικήν κουλτούραν τούτης της χώρας εκατάστρεψεν μας. Τωρά που εφτάσαμεν να τους κάμνουμεν τζιαι κκόπι πέιστ. Εσωθήκαμεν. Του χρόνου εν να λύσουμεν τζιαι το Κυπριακόν, τζιαι του άλλου εν να έχουμεν τζιαι πολιτικήν σταθερότηταν. Που τα φέτη δεν εν να έχουμεν τζιαι οικονομικήν άνθισην, ισότηταν, ισοπολιτείαν, εξάλειψην της βίας που τον δημόσιον διάλογον, σεβασμόν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κάθε ατόμου... Θα έχουμεν τζιαι απεργείες για να σιαίρουνται τζιαι οι ανάρχες τζιαι οι αριστεριστές, θα έχουμεν τζιαι διαδηλώσεις τζιαι μολότωφ να μας φεύκει η ανεία που την ηλαροσύνην του Κυπραίου πολίτη.

    ReplyDelete
  4. Εν θα καταφέρουμεν εύκολα Ασέρα να ξεφύγουμε που την αντιγραφή. Γι αυτό είτε μας αρέσκει είτε εν μας αρέσκει η "μελέτη" της ελλάδας εν σαν μια χαρτογραφιση πορείας...ξέρεις τι περίπου σε καρτερά που τα διαφορα τοπικά ρευματα.

    δυστυχώς, ακόμα τζαι τζείνοι που πρεσβεύουν πιο ελευθερες τζαι ανοιχτές ιδέες, έχουν μιαν υποτίμηση για τους κυπραίους. που φκαίνει με παράξενους τζαι περίεργους τρόπους.

    αλλά εν να επιμείνω σε ένα γιαουρτάκι για τον γαμπρό του Κοσιη. :)

    ReplyDelete
  5. Έχασα έναν επισόδειο. Ποιός εν ο γαμπρός του Κόσιη;

    ReplyDelete
  6. Ο Τσουρούλλης! Που επίσης εν μιλά μονον άπταιστα εγγλέζικα, οπως είπες, αλλά έλα που μιλά τζαι απταιστα τουρκοκυπριακά από κούνια!τζαι που εκατήντησε! να μιμείται τα γαλαζοαίματα!

    πόσων τες αξεπέραστες ενοχές εν πλερώσουμεν σε τουτον τον τοπον!

    ReplyDelete
  7. Αρώτησεν με κάποιος τί εννοούσα ότι εισάξαμεν: Αρκέψαμεν με έναν ξοφλημένον Χίτην* που τον εβάλαμεν τζιαι αρχηγόν του ένοπλου, μετά είχαμεν τζιαι έχουμεν τους καλαμαράες αξιοματικούς, αρκέφκοντας που τζιείνους που οργανώνναν πραξικοπήματα, πααίννοντας σε τζιείνους που εδιαπαιδαγωγούσαν τους παίδες των Ελλήνων στα στρατόπεδα του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, τζιαι φτάνοντας μέχρι τον τελευταίον που μας οργάνωννεν τζιαι την φύλαξην κάποιου φορτίου παρουθκιού. Όποιος έκαμεν στρατόν ξέρει πολλά καλά τι εσάξαμεν τζιαι τί εισάγουμεν. Εφέραμεν νέα ήθη στα μέσα, εφέραμεν κανάλια ολόκληρα, εφέραμεν εκπαιδευτικόν σύστημαν. Φέρνουμεν επικοινωνιολόγους των κομμάτων σε κάθε εκλογικήν αναμέτρησην, φέρνουμεν σταρ δημοσιογράφους να κάμνουν ανιμέισιον τες εκπομπές που παρουσάζουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Εφέραμεν την έννοιαν του αγαναχτισμένου πολίτη, εφέραμεν την δημόσιαν ήβρην μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων. Ως τζιαι χρεώγραφα εφέραμεν πιλέ. Ως τζιαι τον Νταλάραν εφέραμεν τον εις τα φεστιβάλ της Εδόν.

    Δεν εν ρατσιστικόν αυτόν που γράφω. Εγώ αγάπησα πολλά πράματα τζιαι πολλά πλάσματα που την Ελλάδαν. Αλλά ο Κυπραίος που θεωρεί τον εαυτόν του μισοδότζιην που θέλει να φέρει το συμπλήρωμαν που την Ελλάδαν, δεν εν ότι έχει καλόν τούτος ο τόπος που θα πάει να συνάξει αλλά ότι έσιει το άθλιον. Τζιαι για αυτόν δεν ηφταίν οι Έλληνες, φταίει ότι απλά το ότι τζιείνος που επιλέγει, ένει, ή απλά νοιώθει μισοδότζιην.

    *το ξωφλημένος Χίτης για τον Αρχηγόν δεν εν εγώ που το είπα, εν ο νέος. Απλά αντίγραψα τον καλοπροαίρετα.

    ReplyDelete
  8. http://andreouandreas.blogspot.com/2011/10/blog-post_20.html

    ReplyDelete
  9. Ε φιλε, με endnote ηξερε, με zotero. Δεν τον αδικω... Μουαχα χα χα χα χα

    ReplyDelete
  10. @Ασέρας,

    λέμε κάποια αυτονόητα, ξέρεις το. αλλά ζουμε σε μια εποχή που η μάχη εν να ξεγυμνώσεις το αυτονόητο που την τύφλα του. δυστυχώς τουτη εν η αλήθκεια σε πολλά επίπεδα.

    το μισοδότζιην που λέεις εσιει το χαρακτηριστικό του διακριτικό συναίσθημα. είναι το μίσος. η διαμαρτυρία που ξεκινά που το μίσος ή που παίρνει δύναμη που το μίσος εν το μισοδότζιη που υποσυνείδητα αισθάνεται ο φορέας της διαμαρτυρίας.

    αποκλείεται να δεχτώ ότι η περίπτωση τσουρούλλη μπορεί να γεννήσει σε κάποιους που μας άλλο συναίσθημα εκτός που το γέλιο τζαι το κλάμα για τον ξεπεσμό της ζωής τζαι της σκέψης.

    ελάλεν μου ένας φίλος προχτές το σάββατο που επήεν στο μολ λευκωσίας, πως εν απίστευτο ότι ο άνθρωπος δέχεται να δουλεφκει, να χρωστά,να βασανιέται μια ζωή για να έσιει το δικαίωμα να πηαίνει κάθε σάββατο στο μολ να καταναλώνει. Που πκιον εν τζαι καταναλώνει δηλαδή. Ετο πάει για να ανανεώνει τη χαμένη ικανοποίηση ότι εν στη θέση της η ζωή του.

    Ετσι ένι τζαι με τες μιμήσεις στο επίπεδο της πληροφόρησης. Μια μίζερη κατανάλωση εγκεφαλικής τροφής που σου κοστίζει ότι επαψες να λειτουργείς σαν άνθρωπος τζαι οι εγκεφαλικές σου λειτουργίες εν όπως ενός πιθηκου, μεσα σε ενα τεράστιο εργαστήριο πειραμάτων του κέρδους.

    ReplyDelete
  11. Είχα την ευκαιρία να δω τον κ. Τσουρούλλη πίσω από τις κάμερες όταν ήμουν στο ΡΙΚ για πολύ λίγο καιρό και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ψώνιο και καθίκι. Μάλλον, λόγω του ότι η μάμα του εν Τουρκοκύπρια πάντα επροσπαθούσε να ταυτιστεί με το ελληνικό και πατριωτικό φωνάζοντας και κάνοντας επίδειξη, και καταντούσε να γίνεται γελοίος και χυδαίος.

    Για τα άλλα που αναφέρει ο Άσερας και η Δισδαιμόνα... συμφωνώ με τη διαπίστωση για την αντιγραφή από τη "μαμμά πατρίδα" σε σημείο που - για παράδειγμα - να καλαμαρίζουμε και τα εγγλέζικα!! Επίσης, βλέπω ότι και τα ΜΜΕ θυσιάζονται στο βωμό της κατανάλωσης και ότι χάνουμε την ουσία με το να προσπαθήσουμε να πουλήσουμε περισσότερο αντι να συγκεντρωνόμαστε στην ουσία του σκοπού της πληροφόρησης... Παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν και απλά θέματα ήθους - είτε το έχεις είτε δεν το έχεις - τελεία.

    ReplyDelete
  12. ok evalete ta me enas dhmosiografo twra kai xianoume ta tosa pou perna o topos mas... kai sto katw katw en diko tou kako pou ekame...esas se ti sas epiraxe toso... mallon zhlia??

    ReplyDelete