Friday 24 September 2010

Το 2004, τζαι το 2004, τζαι το 2004...

Εθώρουν εψές την εκπομπήν του Καρεκλά. Ο οποίος είπεν μας ότι η ΔΔΟ εν κακή λύση, αλλά πρέπει να την δεχτούμεν. Τουλάχιστον αν θα πάεις όπου φυσά ο άνεμος κατάλαβε τι λαλείς. Αλλά πάλαι, είπαμεν τόσες φορές ότι εν οδυνηρή η λύση, που το εμπεδώσαμεν.

Anyway. Ήταν ο Αγγελίδης, ο Λουκαΐδης, ο Μαρκίδης, ο Παπαπέτρου, τζι'ο Ρολάνδης. Οι 2 πρώτοι επρήξαν μας για το 2004 τζαι την ετυμηγορίαν του λαού. Ε ΟΚ ρε κοπέλια, αφού είσαστιν τόσον σίγουροι για την ετυμηγορίαν του λαού τζαι το 76% το οποίον εκφράζετε, ίντα λαώννεστε να μεν γίνει άλλον δημοψήφισμαν;

Είπαν μας επίσης ότι για ούλλα φταίει ο Τουρκία πον αδιάλλακτη, τζαι ότι εν πρέπει να συνομιλούμεν. Εντάξει. Αφού εν θέλουμεν να το λύσουμεν, ας μετονομαστούμεν σε Ελληνική Δημοκρατίαν της Νότιας Κύπρου να τελειώννουμεν.

3 comments:

  1. Εν καλά που λαλείς, αλλά δυστυχώς οι Ο-Χίτες προτιμούν να μείνουν τα πράματα έτσι-μια ζωή να πιππιλλούμεν το 'Δεν Ξεχνώ' τζιαι να το παίζουμεν πρόσφυγες καταπονεμένοι, αρέσκει μας τούντο λίμπο.

    ReplyDelete
  2. Το πρόβλημαν δεν είναι οι Αγγελίδηες. Τούτους επόσπασεν τους ο κόσμος το 2007 στες προεδρικές. Το πρόβλημαν εν τζιείνοι που αντιπροσωπεύκουν το 65% (τζιαι βάλε) που θέλει λύσην. Ας εφέρναν λύσην να ψηφίσουμεν το φθινόπωρον του 2007 όπως μας ετάξαν τζιαι να δεις αν εψήφιζεν ο κόσμος. Τελικά αν φέρουν καμιάν φοράν κάποτε λύσην σε δημοψήφισμαν, οι πεθαμμένοι Όχικοί θα έχουν δουλέψει τόσα χρόνια χωρίς να κάμουν τίποτε που θα δυσκολευτούν πείσουν τον κόσμον να την δεχτεί.

    ReplyDelete
  3. Να σου πω την αλήθκειαν, ό,τι τζαι να γίνει, είτε μας φέρουν λύσην είτε όι, είτε την δεχτούμεν είτε οί, η κύπρος εννα επανενωθεί. Για λόγους πολλά απλούς. Το ερώτημαν είναι αν θα καταλάβουμεν ότι το σύστημαν που έχουμεν τωρά όι μόνον εν δουλεύκει, αλλά ούτε τζαι μπορεί να ανακυκλώννεται επ'άπειρον. Αν όι, εννα το καταλάβουμεν με τον δύσκολον τρόπον.
    Εν όπως την φύσην του πλασμάτου. Άμαν είσαι συνειδητοποιημένος, αποφεύγεις τες παγίδες που σου βάλλει η ζωή για ττεστάρει αν μαθαίνεις. Αν όι, εννα φάεις τα μούτρα σου. Αμμέν μαθείς, εννά τα τρώεις μιαν ζωήν.

    ReplyDelete